Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ohjeita pelaamiseen

Aloittaminen :: Matkustaminen :: Taistelut :: Pokémonit

Aloittaminen

Wisterian ideana on aloittaa oma uransa pokémonkouluttajana, koordinaattorina tai molempina ja pyrkiä huipulle. Hauskinta pelistä tulee kun sinulla on itsellesi asetettuna omia tavoitteita, kuten kerätä mahdollisimman monta eri pokémonlajia tai olla mahdollisimman monen eri liigan champion. Pelin rahayksikkönä ovat Pokemon Dollarit (₽) sekä kulta, joista jälkimmäinen on arvokkaampi ja harvinaisempi. Jokainen pelaaja saa yhden kullan kerran kuussa, mutta kultakaivostaan voi myös parannella tuottamaan kultaa enemmän ja useammin.

Muita tärkeitä käsitteitä ovat esim. energiapisteet, joita kuvataan tähden kuvalla. Energiasi täyttyy joka päivä suurimpaan mahdolliseen pisteeseen asti, ja sen jälkeen voit tehdä sillä pelissä mitä tahdot. Ilman energiaa ei Wisteriassa pysty tekemään lähes mitään, joten siksi onkin tärkeää parannella energiavarastoaan, jolloin maksimienergia voi nousta esimerkiksi viidestä kymmeneen.

Wisteriassa ei ole minkäänlaista tarinapakkoa, mutta tarinoiden kirjoittaminen on yksi mahdollisista toimintamuodoista ja sen avulla voi kerätä rahaa sekä kokemusta pokémoneilleen. Muita toimintamuotoja ovat esimerkiksi nämä kolme:
- kartalla liikkuminen (lisää osiossa matkustaminen)
pokémontaistelut (lisää osiossa taistelut)
pokémonien kasvattaminen ja keräily (lisää osiossa pokémonit)

Lisäksi Wisteriassa järjestetään välillä tapahtumia, joista voi voittaa normaalia parempia palkintoja, kuten legendaarisia tai myyttisiä pokemoneja! Niissä pärjää parhaiten aktiivisuudella, mutta myös pokemontiimisi teho vaikuttaa myös saamiisi palkintoihin.

Liittyminen

Wisteriaan voit liittyä mukaan yksinkertaisella pienellä lomakkeella, jonka löydät täältä. Sinun on ainoastaan päätettävä hahmosi perustiedot, ammattisi, aloituspokemonisi sekä lyhyet luonne- ja ulkonäkökuvaukset! Muista tarkistaa, ettei pelaajamäärä ole täynnä! Suosittelemme lukemaan kaikki ohjeet läpi ennen liittymistä, sillä ne auttavat pääsemään pelissä alkuun.

©2019 Pokemon Wisteria - suntuubi.com