Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ohjeita pelaamiseen

Aloittaminen :: Matkustaminen :: Taistelut :: Pokémonit

aloittaminen

Wisterian ideana on aloittaa oma uransa pokémonkouluttajana ja pyrkiä huipulle. Hauskinta pelistä tulee kun sinulla on itsellesi asetettuna omia tavoitteita, kuten kerätä mahdollisimman monta eri pokémonlajia tai olla mahdollisimman monen eri liigan champion. Pelin rahayksikkönä ovat Pokemon Dollarit (₽) sekä kulta, joista jälkimmäinen on arvokkaampi ja harvinaisempi. Jokainen pelaaja saa yhden kullan joka kuukauden ensimmäisenä päivänä. Muita tärkeitä käsitteitä ovat energiapisteet, joita kuvataan tähden kuvalla. Energiasi täyttyy joka päivä suurimpaan mahdolliseen pisteeseen asti, ja sen jälkeen voit tehdä sillä pelissä mitä tahdot. Ilman energiaa ei Wisteriassa pysty tekemään lähes mitään, joten siksi onkin tärkeää parannella energiavarastoaan, jolloin maksimienergia voi nousta esimerkiksi viidestä kymmeneen.

Wisteriassa ei ole minkäänlaista tarinapakkoa, mutta tarinoiden kirjoittaminen on yksi mahdollisista toimintamuodoista ja sen avulla voi kerätä rahaa sekä kokemusta pokémoneilleen. Muita toimintamuotoja ovat esimerkiksi kartalla liikkuminen (lisää osiossa matkustaminen), pokémontaistelut (lisää osiossa taistelut) sekä pokémonien kasvattaminen ja keräily (lisää osiossa pokémonit). Lisäksi Wisteriassa järjestetään välillä tapahtumia, joista voi voittaa normaalia parempia palkintoja, kuten legendaarisia tai myyttisiä pokemoneja!

liittyminen

Wisteriaan voit liittyä mukaan yksinkertaisella pienellä lomakkeella, jonka löydät täältä. Sinun on ainoastaan päätettävä nimimerkkisi ja aloituspokemonisi. Muista tarkistaa, ettei pelaajamäärä ole täynnä! Suosittelemme lukemaan kaikki ohjeet läpi ennen liittymistä.

©2018 Pokemon Wisteria - suntuubi.com